Cirkus Cirkör - en föreställning att minnas

Ja då har jag varit på lite galej med de sötaste, gladaste och finaste små flickorna, nåja, små och små, de börjar bli ganska stora nu märker jag. Man kan ju definitivt inte kalla dem för småbarn längre, det står inte på så är de snart unga tonåringar....
I alla fall. Vi var på Dansens hus i storstan tillsammans och såg en föreställning med Cirkus Cirkör. Det var akrobatik och dans i samarbete med rep och linor och därtill musik i en välregisserad blandning. Musiken ja, den fascinerade mig nästan mest. Suggestivt skulle jag vilja beskriva det som. Och sången ihop med fiolspelandet fick mig att tänka på en ökenvind från Sahara. Ni vet, torr grusig vind och färgglada mjuka genomskinliga tyger som virvlar runt.
Föreställningen var inte riktad till barn utan till vuxna men det var ändå mycket ungdomar där. Och jag tror att den inte var vad tjejerna hade förväntat sig men de tyckte nog det var bra ändå, och imponerade blev vi ju allihop. Jag menar hur enkelt är det att cykla enhjuling på en lina samtidigt som man spelar fiol? Nä just det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: cirkuscirkör, dansenshus, föreställning;

Surprise!

Hej tisdag! Hahaaa
 
 

Måndag, här igen!

 
 

Vita rosor

Ny bloggmall! Ska fixa och trixa lite med den men det gör jag imorgon, nu ska jag inta min hörna i soffan.
 
En trevlig lördagskväll önskas er. 
 
Kategori: Blommor Taggar: blommor, rosor, vita blommor, vita rosor;

En stilla torsdag

Mannen är på hockey i Södertälje. Heja VIK! Själv sitter jag i min soffhörna invirad i ett täcke och försöker bli varm. Promenerade nämligen hem från jobbet idag och fick under 2,5 km känna på kylan som vägrar ge med sig. Men snart så, snart har jag tinat upp. 
 
 
 
 

Våren, skärp dig

Vad är det frågan om? Denna kyla? Soligt javisst, det är härligt med ljuset. Verkligen. Men så kallt och denna ända in i märgen råa och kraftiga vind! Röken från skorstenen på fjärrvärmeverket blåser i en tjock bolmande pelare, inte uppåt utan rakt vågrätt åt sidan i en skarp 90 graders vinkel.
 
Snälla vår, vi längtar så efter dig...
 
 
Kategori:

Ring klocka ring

Dags att ila till jobbet. Hej måndag!
 

11 år idag

Såhär ser en elvaåring ut nuförtiden. En av dom finaste.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljuset som återvänder

Älskart.
 
 
 
 
Kategori:

Tjugotvå

Smaka på det. Tjugotvå. En enkel tvåa, och sedan en enkel tvåa till. Min yngsta fyller tvåa tvåa idag. Min yngsta!
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: 22 år, födelsedag;

Lillåuddens bro