Tulpaner

Fångade från gatan. Inne i en villaträdgård.
 
 
 
  
 
Kategori: Blommor Taggar: tulpaner

Ska be att få presentera - Bella

Detta är hunden som bor bredvid oss. En glad och yster liten sak med en jättesöt och rar liten matte. Jag har berättat tidigare att det bor två hundar i vårt hus. Den ena berättade jag om här och den andra är alltså Bella.
 
Jag hade sönder vår kaffepanna i helgen, tappade den klumpigt nog i golvet, men tack o lov var den tom. Tänkte igår åka iväg och köpa en ny men se bilen var på Bauhaus med mannen så någon kaffepanna blev det inte. Det blev en promenad med söt liten 9-åring och hund istället. Mycket roligare än Media Markt och kaffepanna.
 
 
 
   
 
 
 

Ska be att få presentera - Aurinda

 
 
 
 
 
 
 
 

Något smått så vackert

 
 
 
 
 
 
 

Mera vårbilder

Ledig torsdag - sådär mitt i veckan bara. Så oerhört skönt. Borde vi ha varje vecka tycker jag.
 
Jag passade i alla fall på att gå en låååång promenad med kameran i högsta hugg. Det var fuktigt i luften men varmt och härligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett återseende på en brygga

För ungefär ett år sedan var jag med jobbet på ett sådant fantastiskt ställe strax utanför Västerås. Jag skrev om det i ett tidigare inlägg HÄR och nu har jag varit där igen, visserligen bara på en kort lunch och födelsedagsuppvaktande men ändå. Vilket ställe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: brygga, båtar, frösåker, gudagott, kyrkbåtar;

Våren är här

Nu finns inga tvivel, den har anlänt våra breddgrader. Våren. Så otroligt härligt! Den bästa tiden är NU.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: vår, vårblommor;

Vårstädning

Med gemensamma krafter har vi förberett trädgården för sommaren. Det krattades, räfsades, sopades, putsades, planterades, rensades och kånkades. Det byttes lampor, det sattes upp nya husnummer och skräp samlades ihop och kördes iväg. Mellan varven drack vi vatten, kaffe, åt saffranskrans (jo,jag hittade en halv i frysen) och pratade om dittan och dattan.
 
Det kommer bli så fint så fint.