På Västerås Cityfestival med Räfven

På Cityfestivalen träffade vi på detta gäng på Stora torget. De spelade så det stod härliga till! Vilt, fartigt och glatt. Om det spritte i benen? Att det gjorde!
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: brassmusic, cityfestival, gypsypunk, räfven, västeråscityfestival;

Västerås Cityfestival

Vi bor i Cityfestivalen, så att säga, det går inte undvika att delta på ett eller annat sätt, till exempel genom att bara öppna fönstret eller att ta en kort walkabout ner. Igår kväll gjorde vi det på det sistnämnda sättet. 
 
Vi gled förbi alla stånd som säljer krims krams, köpte en varsin munk (holymakaroni vad goda de var!) och hamnade till slut vid Svartån där vi stod och lyssnade på Robert Pettersson och hans Takida som spelade på andra sidan.
 
Vi tog en ny sväng och träffade på bekanta jag inte sett på tio år, så roligt. Träffade på ännu fler bekanta och landade tillsammans med dem vid ett bord där vi försökte överrösta musiken med samtal. Vem har kommit på att för hög musik stimulerar törsten?
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: #cityfestival, #vasterascityfestival, cityfestival, västerås;

Väntans tider

Dessa står redo och bara väntar; på sommaren. Ni vet den varma efterlängtade, inte den som liknar ett utdraget mars eller april, utan den varma som varit här, som låtit oss retfullt ana högtryck men som nu oförskämt nog, tycker jag, gått och gömt sig.
 
 
Kategori: Fotdon Taggar: sandaler, sommarskor;

Midsommar 2014

Kallt. Kallt. Kallt. The people hade ändå tagit sig ut, klädda i allt från fina skira sommarklänningar till tunnare dunjackor. Vad är det som händer med vädret? Så oberäkneligt och kontrastrikt? Nåja, inte så mycket att göra åt, eller hur? Är det midsommar så är det.
 
- och vissa har mer tur än andra.
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: anundshög, midsommar;

Gibson har ordet

Hello babes! Här är jag och min matte! Är vi inte snygga säg?
 
Jag mest sover, leker med min mjukiskossa, eller ja, med det som är kvar av den och sedan pruttar jag. Sådana där pruttar som bara jag kan släppa, sådana som inte låter något men som plötsligt uppenbarar sig, eller hur jag nu ska beskriva det, och som dröjer kvar och får människorna nästan att tuppa av, haha!  Men hey - jag är i gott sällskap, om man säger så.
 
Vi har gått någon promenad också såklart. Har träffat på bland annat en hare och en fotboll, mycket spännande. I den här lilla stan, ja ni vet jag är ju från storstan och bara här och hälsar på, är det mycket nya dofter som måste upplevas och jag blir alltid väldigt nyfiken när jag ser andra människor - vilka är det där, är det några jag får hälsa på eller?
 
Och vet ni, ni kan alltid muta mig med korv om ni vill, älskar älskar älskar korv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: GIBSON, fransk bulldog, hund;

En liten på besök

Denna lilla men eminenta pruttmaskin har vi på besök. Jajamensan.