Allt om ingenting

Vi har varit ute på spåret idag, mannen och jag. Ungefär så. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Allt om en dag i Nora

Regnet öser ner, temperaturen är under vad som borde vara lagligt i slutet på juli, tycker jag, men det hindrade inte oss att åka till Nora bara för att, ja bara för att. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: nora, noraglass;

Allt om att vara på landet

Veckan efter spanien tillbringade vi på landet med ett par vänner. Vädret var växlande och det var våra aktiviteter också. Vi grillade, så klart, vi kastade pil, slappade, vi fotade, slappade, vi promenerade runt sjön, slappade, vi plockade svamp, slappade, och vi spelade spel och skrattade sent in på nätterna. En slapp vecka med andra ord. Nåja, lite överdrivet kanske, riktigt såå slappa var vi inte. Vi klippte gräsmattan och vi var på löptur. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Allt om Spanien - del 2

Bilder från den gamla staden Altea som vi tog tåget till en dag. Jättemysig var den, vacker men ack så högt upp. Fullkomligt drypande av svett landade vi så småningom på torget framför kyrkan med den vackra blå kupolen och där satt vi länge och väl och avnjöt paella och en varsin kall öl. Jorå. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: altea, spanien, villa joyosa;

Allt om Spanien - del 1

Jag vet. Det har varit en ovanligt lång paus på denna sida. Men nu så kommer det i alla fall ett bildregn från vår semestervecka i Villa Joyosa på Spaniens östkust. Vi fick värme (hetta), sol och bad, blå himmel, sand mellan tårna, god mat, glass och choklad. Så var vi nöjda.
 
Vi besökte spaniens äldsta chokladfabrik som låg på promenavstånd från oss, och vi besökte den gamla staden Altea dit vi åkte tåg. För övrigt mest bara njöt vi.
 
Bilderna visas i en slumpmässig ordning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: spanien, valor, valorhoklad, villa joyosa;

Allt om Power Meet 2015

Knappt har Cityfestivalen ebbat ut innan nästa evenemang tar vid. Och vilken fest sedan! Så mycket folk, så mycket bilar, så mycket fylla, så mycket avgaser (vi kunde inte ha öppna fönster då det luktade kraftigt ända upp till oss), så mycket hög musik och så mycket lastbilstutor.  Men jag är imponerad, och det av det otroligt organiserade kaoset, alla glada människor, det underbara vädret. Jag är imponerad av att det redan tidigt på söndagens morgon, när de som orkat hänga med hela helgen ännu sover ruset av sig, är kliniskt uppstädat och av den flera dagar långa jättepartajet syns inte ett endast spår. 
 
Att inbjuda vänner till ett gardenparty och att därefter få betrakta en glad freakshow från första parkett  sittandes tllsammans på en filt längs med vägkanten, är inget annat än en toppenstart på semestern, om du frågar mig. 
 
Power Meet är något att älska eller hata. Jag väljer att älska.