Om Vallby friluftsmuseum

Ännu en underbar vinterdag. Söndagsutflykten idag gick till Vallby friluftsmuseum. Vi hejade på djuren där, åt en varsin Wallenbergare och därefter for jag hem och mannen på hockey. Inget märkvärdigt alls men ack så lagom sysselsättning såhär en dag före en ny arbetsvecka. Lite djur, lite kamera, lite mat och lite dans på is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: vallby friluftsmuseum

Om en promenad i februari

Alltså, vädret. Så otroligt härligt, så härligt att jag som med lätthet kan stanna inne en hel helg bara var tvungen att komma ut. Vi var inte ensamma, om jag säger så. På Björnön. Soligt, några enstaka minusgrader, vindstilla, kameran, mannen och jag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om alla hjärtans dag

Rotade länge och väl i skrymslena efter mina husmorsfärdigheter, jag har ju nämligen inga sådana, men hittade tillräckligt många för att vilja baka cupcakes. Är det någon som bakar cupcakes nuförtiden? Det var ju så hypat ett tag där men nu vete sjutton, kanske. I alla fall. Det blev några stycken, rosa dagen till ära. Och om jag får säga det själv så är de jättejättegoda, och det får jag ju, detta forum är ju mitt att säga vad jag vill.
 
Det blir grannarna i huset som får ett pling på dörren och en cupcake i näven, vi kan ju inte äta alla själva, eller kan vi?
 
Er önskas en finfin söndag.
 
 

Om tulpaner i motljus

I lördags var jag inte utanför dörren, ja mer än en promenad till torget där jag köpte tulpaner. De pryder nu vårt kök - och de är så fina - såklart.
 
Nu ska jag ner i tvättstugan och kolla om tvätten är klar att hängas på tork.