Feeling

Då greppar vi tag i denna vecka, den som börjar i januari och slutar i februari.
 
Hej Måndag!
 
 
 

Söndagsfeeling

 
 

Key West on my mind

En ö är en ö. Omgiven av vatten. I vatten båtar.
  
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: florida, key west, usa;

Åt rätt håll

Första dagen på första hela arbetsveckan detta år. En ny start med nya möjligheter.
 
Ta ett djupt andetag, samla mod och dyk!
 
 

Fragment från en illusion

Bjuder på lite bilder från Key West. Osammanhängande bilder från en verklighet lik en dröm.
 

 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

Att ha varit i värmen

Ett fuktigt och tropiskt varmt fjärilshus, kan det vara något? Ja det kan det.
 
Trots att utetemperaturen redan den var varm (ca 27 grader) så entrade jag förväntansfullt fjärilshuset. Jag har varit i sådan tidigare så jag visste vad jag gav mig in på. Men seriöst; jag trodde på allvar att jag skulle rinna bort därinne, likt inlandsisen som en gång för länge sedan smälte och höjde havsnivån gjorde jag också det. Det är jag tämligen säker på.
 
Jag gick där sakta med svettporerna på vid gavel och en stor blå fjäril på min högra axel. Den som genast jag kom in tog sikte på min gröna spräckliga och synnerligen blöta klänning. Den trivdes på min axel då den satt där hela tiden jag var därinne. Vad jag än gjorde.
 
Folk tjoade och tittade, och del människor, ja gubevars, siktade sin kamera mot mig och knäppte av. Där stod jag och gjorde desperata försök att avfyra ett leende mot deras kamera utan att grina alltför illa samtidigt som jag undrade hur en smältande inlandsis med en fjäril på axeln ser ut på bild.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drömlikt

Då var vi hemma igen. Vaknade och upptäcker att jag faktiskt ligger i min egen säng hemma i ett vinterkallt Västerås. En vecka med solljus och fullkomligt underbar sommarvärme har laddat våra batterier. Florida och Key West levererade, om man säger så. Resan dit var lång men så värt det. Vilket ställe; så mysigt, så småstadstrevligt, så amerikanskt, så lättsamt och sorglöst.
 
Tror knappt det är sant att vi varit där, ja, det är precis som om allt bara var en dröm