Om att vara ute och cykla

Cykel-SM i Västerås. Där var cyklarna och där var vi. Det pågick i flera dagar med olika typer av lopp, för juniorer och för seniorer, linjelopp och tempolopp. 
 
På lördagen sken solen från en klarblå himmel, det var en riktigt härlig sommardag, kanske lite väl varmt för damseniorerna att cykla runt i Västerås varv efter varv i 12 mil, gissar jag. Dagen därpå var det herrseniorernas tur, 18 mil, varv efter varv - i spöregn. Inte lika skönt.
 
Jag har massor av kort därifrån, nedan följer några.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: cykel, cykelsm, cykelsm2016;

Om ett race på wakeboard

Nu när mannen min också är med kamera så fotar vi allt som rör sig, näe skojar bara, men det blir intensivare när det händer något i stan eller i stan runtomkring, och det gör det hela tiden. Där det händer där är vi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: cablepark, vattenlek, västeråscablepark, wakeboard;

Om en midsommarafton

Behövs inte så många ord. Om du frågar mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om det som komma skall

Semester. Fint ord.  Snart här. Efterlängtad och behövd.
 
 

Om en stor tävling för bestar

Grand National på Österängen i Strömsholm. Förra helgen, och jag har massor med bilder på de galopperande hästarna men har besinnat mig och valt ut några. Här kommer de.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Karlshamn

Där har jag varit i dagarna två. Lååångt söderut i vårt avlånga land. Underbart att köra bil denna årstid. Sverige är så vackert! Och så långt! Och har så mycket skog! Jag får ofta sådan lust att stanna längs vägkanten och ta  kort men när man kör på de stora europavägarna så går ju inte det. Men jag ser många motiv jag skulle vilja fota.
 
I alla fall. Jag var på en promenad i Karlshamn på kvällen. Det var ljummet i luften och stora mörka moln tornade upp sig på himlen. Jag befarade att himlen skulle öppna sig och att jag skulle få ett eget Niagarafall på nacken. Men icke. Jag klarade mig. 
 
På väg hem sedan, dagen efter, åkte jag en annan väg, lite mindre, inte en auropaväg, och kunde därmed stanna till om jag ville, och det ville jag ju. Såg bland annat en maffig regnbåge som böjde sig ner från molntäcket och ner i ett fält som skiftade i grönt och gult och längst bort i horisonten ståtade vindkraftverken med sina mäktiga snurrande propellrar. Regnågen lyckades jag tyvärr inte fånga men jag fick en liten paus om inte annat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: blekinge, karlshamn;

Om en dag på flygfältet