Om en ny vecka

Startar veckan med två dagar i Göteborg och avslutar densamma med ett besök på brödfabriken i Eskilstuna. Därefter är det faktiskt helg igen. Emedan vi inte ska gå händelserna i förväg, tiden går så fort ändå, så börjar vi istället där vi är nu. Välkommen ny vecka. Tänt var det här. 
 
 

Om en utflykt

En gammal kvarn med cafe, pub, restaurang, utställningslokal och en tillhörande minigolfbana ännu vilande i hibernation. Ett slott som jag sett många många gånger men aldrig satt min fot i. Ett hus i sten med ett kök som serverade en kladdkaka av citron som fick smaklökarna att löpa amok och ögonen att rulla likt två bowlingklot i rännan. Himmelskt gott. Påsk och allt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: slott, strömsholm, westerqwarn;

Om franska tulpaner

Köpte inte de vanliga tulpanerna på torget denna vecka utan slog till på franska tulpaner. De är lite större, lite längre och jag valde en ljus rosa färg som ger känslan av vår. Härligt! De är så fina!
 
Annars då? Här bakas det tårta just nu. Vi ska bort ikväll och på vår lott stod det efterrätt. Inspiration och recept kommer från den nya lilla kokboken om choklad. Spännande. Mer om den sen. 
 
 
 
 
Kategori: Blommor Taggar: franska tulpaner, tulpaner;

Om en helg i ankommande

Nämen tjeeeenare helg! Välkommen!