Ny soffa tack

Säga vad man vill om vintern och snön, att vintern är lång i år igen, att vi är trötta på vintern, att det räcker med snö, att vi vill ha vår nu, men en dag som denna då solen skiner från klarblå himmel och allt är täckt med ett tjockt vitt täcke ja då är det allt bra fint.

Idag har vi jagat soffa och som vi har letat! Jee, varenda ställe i byn har vi varit på och tänker man efter så blir det några stycken. Soffan vi letar efter ska framför allt vara skön att sitta i, vi ska bägge få plats att ligga i den, den ska vara i en fin färg, lättskött, lagom stor och bra pris förstås, ja ni förstår att det inte är alldeles enkelt.  Vi ska alltså inte ha en finsoffa utan en myssoffa som kommer att användas varje dag.

Av alla soffor som vi provsuttit och provlegat i idag så hittade vi faktiskt en som vi bägge gillade, den hade allt det där vi vill. Men, det finns ett men, vårt vardagsrum är litet, för litet. Vi har måttat, flyttat möbler, räknat,  om och om igen, men om vi gör såhär, eller du vi gör såhär, så nej, hur gärna vi än vill att den ska passa så gör den inte det, såvida vi inte ska acceptera att den upptar hela rummet. Det blir en tur till ett sista ställe imorgon....innan vi bestämmer oss.

På ett ställe vi kom till idag fanns i alla fall en soffa som fick oss bägge att samtidigt högt utstöta ett förtjust åh! Den var verkligen iögonfallande och jag tycker den var superfin men vår lägenhet passar inte alls till den soffan för att inte tala om priset på 57 000 kr, ja du läste rätt, det passar inte heller vår lägenhet. Men den var fiiin!

Trevlig lördag på er!



Blink blink -Theya
Kommentera inlägget här: