Hantverkare

Det går inte snabbt om man säger så, eller rättare sagt det går snabbt när han är här, men det är han inte alla dagar. Om han varit det så hade det varit klart nu. Hantverkare, ni vet hur de är, har flera pågående projekt och hoppar dem emellan lite som det passar sig. Man vet aldrig var man har dem. Ena dagen här andra dagen där.

Allt finns emellertid hemma, uppsläpat tre trappor upp. Alltid något. Inte en lucka, inte ett golvplank, inte en vitvara, ingenting har kånkats upp av mig. Och det ska ni veta, det är värt varenda öre.

Vi har tagit snart alla beslut, bara kakel och kökskran kvar att bestämma och sa jag bara? Finns hur mycket alternativ som helst, allt är snyggt, och det är jättesvårt. Tapet kan man byta enkelt lite då och då men kaklar om gör man inte i första taget, det är viktigt att det funkar länge. Vitt och blankt ska det vara - oh my vilken surprice -  men frågan kvarstår; vilken storlek? Och vet ni hur många olika vita färger det finns? Vitt är vitt kan jag tycka men haha, lång näsa åt mig...




Kommentera inlägget här: