Vårt nya kök närmar sig

Äntligen börjar det hela ta form. Kaoset som jag upplevde när vi började med det här köksprojektet, vi hade ju inte någon klar bild över hur vi ville att köket skulle se ut och vi upptäckte att det fanns så många saker som vi hade att ta ställning till och alldeles för många alternativ, det initiala kaoset har vi nu lämnat bakom oss. Och det tackar vi för.

Den första november börjar det och fyra veckor senare ska vårt nya kök vara färdigt. Kontrakt är skrivet och kök är beställt. Vi fastnade till slut för ett av Kviks populäraste kök, Mano. Vita matta luckor och med en stenskiva som går i lite rödbrunsvart färg. Integrerad kyl, frys och diskmaskin från Siemens. Inbyggd ugn och micro.

Vi har saker kvar att bestämma men vi har ändå kommit ett stort steg närmare ett nytt kök, nu är det definitivt allvar. Det som vi har kvar att bestämma är bland annat golv, fläkt, kakel, diskho och kran. Angenämt? Javisst, just nu är det angenämt. Men vi vet, vi vet att ett byggkaos är på ingående, snart så börjar det...


Nenne:

Vad spännande, lycka till! =)

Theya:

Tackar tackar, det är riktigt spännande, ni ska få se också...

Kommentera inlägget här: