Chans att vinna en resa

Vet ni vad? På radiostationen Mix Megapol kan man nominera en kvinna, ja bara kvinnor, som man tycker av någon anledning är värd att få följa med ett helt flygplan fullt med andra lyckliga tjejer, och bli bjuden på en långweekend med shopping, cocktails, boende på lyxhotell.  De får fina middagar, aktiviteter, överraskningar och party. Nominerade kan vara till exempel din mamma, din kollega, din dotter, din väninna.

Varje dag, tre gånger om dagen (ca 8.45, ca 11.45 och ca 16.45), fram till och med den 23:e mars ropar Mix Megapol sedan upp tre nominerades namn. De tre och inga andra har då fem minuter på sig att ringa in till Mix Megapol och den av de tre vars namn lästs upp i radion och som ringer in först får följa med på denna once-in-a-lifetime-resa, de får följa med på denna (helt säkert) underbart minnesvärda resa med tjejplanet.

Min syster har blivit nominerad av sin man och uppringd av Mix Megapol. Gissa om jag håller tummarna? Gissa vilken radiokanal jag lyssnar på, heeeela tiden?

Resan? Den går till....

Kommentera inlägget här: