Bulgarien - del 4

Vårt hotell låg precis vid stranden. Dit gick vi några kvällar och strosade eller bara satt och tittade ut över havet. Vi var inte ensamma, det var fler än vi som gjorde samma sak. Många tog kort. Och kan ni tänka er, det gjorde vi också.
 
Roligt hade vi och det var nog både en och annan som undrade vad vi höll på med när vi tog dessa kort. Vi gick saaakta framför kameran, om och om igen, allt för att få det där lagom suddiga. En tjej kom fram och erbjöd sig att vara modell. Det fick hon inte. Hon fick snällt titta på när vi lekte, hahaa...
 
Sedan hände något oväntat men roligt. Helt plötsligt från det blå kommer något förbi på stranden, precis framför oss och min kamera, precis där vi själva står vid havskanten. Jag blev alldeles till mig. Fumlade ivrigt på kameran och knäppte till. Den sista bilden; ser ni möjligtvis vad som kom förbi, ser ni vad den föreställer? Vi vet ju. Men ser ni?
 
 
 
 
 
  
Kategori: Allmänt Taggar: bulgarien, svarta havet;
Tiina:

Häst

Svar: Japp! En man kommer ridandes på en häst och har ännu en häst med i släptåg, två hästar alltså. Och en man. Bra där Tiina!
Theya

Kommentera inlägget här: