Gotland - del 1

Vi hade några fina dagar på denna så otroligt charmiga del av Sverige. Trots högsäsong för turister så upplevde jag det inte trångt utan myspysigt, vänligt och familjärt. Ön är inte stor och man tar sig fram snabbt och enkelt, i alla fall med bil som var det färdsätt vi valde. Vi gjorde utflykter varje dag. Lämnade hotellet ca kl.09.30 och var inte tillbaka förrän mörkret infallit.
 
Jag tog i sedvanlig ordning mängder med foton. De tar sin lilla tid att få ordning på dem så jag börjar med att visa några (av en miljon ungefär) lite generella till vilka det inte hör någon berättelse.
 
Dagen efter vi anlänt inföll en riktigt tät och låg dimma över Gotland. Hela dagen hängde den kvar. Så om det ser dimmigt ut på bilderna så är det för att det var det. Verkligen.
 
En dag var vi till Gotlands norra delar - Fårö. Under tiden blåste, regnade och åskade det rejält över Visby, så elen slogs ut och det var lite kaos där. Detta såg vi på håll från Fårö. Så om himlen ser oroväckande mörk ut på vissa bilder så är det för att den var det. Verkligen. Över Visby.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: fårö, gotland, visby;
Kommentera inlägget här: