Rhodos - del 1

Då har vi ännu en gång valt Grekland som måltavla för vår längtan att komma iväg, att komma iväg till något som garanterar värme och sol, till något som räddar oss från disk, tvätt, dammsugning, matlagning, TV, datorer och varm lägenhet tre trappor upp. Ni vet, sådant där vardagligt som hör ett hem till.
 
Vi bodde i Faliraki som ligger ca två mil söder om staden Rhodos, på östra sidan. Längst bort  i ena änden av stranden bodde vi på ett mycket fint hotell, på sjätte våningen med fantastisk utsikt över havet.  Vi slappade, åt mat (oj vad vi åt god mat!), badade och bara njöt i fulla drag. Jag älskar att ligga i solen och mannen min i skuggan. Så vartefter parasollets skugga flyttade på sig så gjorde ock vi. Vi drog och slet i de där solstolarna så de skulle passa in i önskat solläge och skuggläge och ibland gjorde vi helt sonika en rockad och bytte med varandra. Fungerade finfint.
 
Sa jag att vi bara slappade? Varje dag var vi till hotellets gym och tränade(!), vi sprang på löpbandet och körde lite crosstrainer med mera. Det kändes bra efteråt och gjorde oss än mer hungriga. Dagen efter vi landat hemma var mannen min och köpte sig nya löparskor. Nu j...ar!
 
Nåja, mestadels slappade vi ju ändå. Det var ju liksom det som var meningen - och att göra det någon annanstans än hemma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: faliraki, greece, rhodos;
Kommentera inlägget här: