Allt om Göteborgsvarvet

I helgen som gick åkte vi till Göteborg. Där skulle vi heja fram en vän som tillsammans med ca 50 000 andra sprang 21 km i världens största halvmara. 
 
Vi anlände på fredagkväll och Göteborg välkomnade oss med regn och kyla. Jag och mannen bodde på en båt, en fyrmastad bark. Det är den ni ser på fotona nedan. Väldigt mysigt och vi sov som stockar bägge två. Kanske var det havsluften som gjorde gott? 
 
Lördagen bjöd på jättefint, soligt och nästintill perfekt väder (ett par-tre grader varmare och det hade varit helt perfekt), till alla löpares och åskådares lycka. Jag själv investerade i nya löparskor, för halva priset, och mycket nöjd är jag.
 
Loppet då? Jo det avlöpte väl, vår vän kom i mål på en imponerande tid och nästa år behöver han bara springa dubbelt så fort så kommer han ifatt Kenyanerna och vinner alltihop. Heja nr 7!
 
På kvällen tog vi hissen 23 våningar upp och intog en varsin välförtjänt (nåja) räkmacka, en sådan som Heaven23 är känd för, förutom utsikten då. 
 
I bilen på väg hem bokade vi hotell till nästa års Göteborgsvarv, så bra var helgen; med löp, köp, båtliv, räkmacka och goda vänner. 
 
 '
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: gothiatowers, göteborg, göteborgsvarvet, halvmara, heaven23, räkmacka;
Kommentera inlägget här: