Allt om att pryda en vägg

Efter 3,5 år har vi äntligen fått upp en tavla på det tomma väggutrymmet ovan soffan. Inte en dag för tidigt om man säger så - tre och ett halft år!
 
När vi gjorde om köket, ja det är inte klokt att det redan gått så lång tid, så lät vi samtidigt måla vardagsrumsväggarna, en uppfräshning bara men ändå. Sedan dess har vi funderat och funderat - vad ska vi sätta för fin tavla ovan soffan tro? 
 
När jag väl kastade fram förslaget och fick ett snabbt och tveklöst ja så tog det bara någon timme innan beställningen var gjord, 2 veckor innan den var klar och nu sitter tavlan där. Förändrar hela rummet, en enkel tavla. 
 
Vad blev det då? Jo ett foto som vi lät trycka på 6 mm tjockt glas, uppsatt med 4 distanser så tavlan kommer ut ca 2 cm från väggen. Så snyggt. 70 cm hög och 100 cm bred, nästan lika stor som vår 55-tums TV på motsatta väggen.  
 
Motivet då? Tema Prickar. Fotot som är mitt bidrag till temat Prickar på Fotomaraton 2015, fotot som jag var mest nöjd över, ja den enda jag var nöjd över fick det bli. En närbild på en solros med bullseye ännu prydd  med daggdroppar.
 
 
 
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: fotomaraton15, stockholmfotomaraton15, stockholmfotomaraton2015;
Kommentera inlägget här: